SUMOROBOT TVET Challenge sempena Hari TVET Negara 2025 di UMPSA pupuk minat Robotik - Muhammad Hafiz Aswad, Ahmad Kamal (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 18 Jun 2025 - Program SUMOROBOT TVET Challenge Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berlangsung dengan jayanya baru-baru ini yang menghimpunkan pelajar-pelajar daripada sekolah rendah dan menengah di seluruh Pahang dalam satu pertandingan teknologi yang penuh semangat dan inovatif.