UMPSA dan UAD Indonesia anjur program Mobiliti TVET Antarabangsa bersama SMK Tengku Afzan - Junaidi, Zakaria (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 18 Jun 2025 — Hampir 200 pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Tengku Afzan, Kuantan berpeluang menyertai Program Mobiliti TVET Dalam Talian Peringkat Antarabangsa anjuran Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Universitas Ahmad Dahlan (UAD), Indonesia.