iFUTURE@UMPSA himpun bakat kepimpinan muda peringkat global - SITI NUR AZWIN, ZULKAPRI (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 19 Jun 2025 - Program iFUTURE@UMPSA berlangsung meriah di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Kampus Gambang yang menghimpunkan pelbagai pihak termasuk pelajar, pensyarah, agensi dan industri dalam memacu agenda pembangunan bakat masa depan negara.