DEWBoard rangkul Anugerah Best of the Best CITREX 2025: Ciptaan inovatif tingkat kualiti pengajaran Digital Electronics - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 23 Jun 2025 – Kecemerlangan penyelidikan dan inovasi warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus mendapat pengiktirafan apabila satu lagi hasil inovasi pensyarahnya berjaya mencipta sejarah tersendiri dalam Creative, Innovation, Technology and Research Exposition (CITREX) 2025.