PETANI MUDA DISARAN APLIKASI TVET PASTIKAN PERTANIAN BERKEMBANG MAJU - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Pahang Media, 2025)
KUANTAN, 19 JUN 2025 : Golongan petani muda disaran mengaplikasikan bidang pendidikan dan latihan teknikal vokasional (TVET) bagi memastikan bidang pertanian berkembang maju dan dapat menjana lebih pendapatan.