UMPSA diiktiraf 609 terbaik dunia dalam QS WUR, tersenarai kelompok 200 terbaik penarafan THE Impact Rankings - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
PEKAN, 19 Jun 2025- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melonjak di tangga ke-609 terbaik dunia dalam penarafan QS World University Rankings (QS WUR) 2026 yang diumum baru-baru ini.