‘DEWboard’ dan ‘EDUNEXA’ menang Anugerah Best of the Best CITREX 2025 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 19 Jun 2025 – Projek berjudul ‘DEWBoard’ oleh Pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Nurul Wahidah Arshad berjaya memenangi Anugerah Best of the Best bagi kategori staf di Pertandingan 15th Creation, Innovation, Technology & Research Exposition (CITREX) 2025.