Lebih 250 peluang pekerjaan ditawarkan industri dalam Karnival Kerjaya bersempena Hari Terbuka UMPSA - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 19 Jun 2025 - Lebih 250 peluang pekerjaan ditawarkan oleh industri dalam Karnival Kerjaya bersempena dengan Hari Terbuka Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Hari TVET Negara yang diadakan pada 18 hingga 19 Jun 2025 di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.