Pastikan doktrin hak asasi Barat tidak bercanggah Islam dan prinsip keluhuran Perlembagaan – Pakar - Hidayah, Sani (The Merdeka Times, 2025)
KUALA LUMPUR — Kerajaan perlu menitikberatkan agar sebarang penerimaan doktrin hak asasi Barat dalam sistem perundangan negara tidak bercanggah dengan ajaran Islam dan prinsip keluhuran Perlembagaan yang menguruskan isu kebebasan asasi.