E-Motion tempa nama - SITI NUR AZWIN, ZULKAPRI (Metro, 2025)
APABILA pendekatan Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) digabung dengan semangat kerjasama dan kepelbagaian kemahiran pelajar, hasilnya bukan sekadar projek inovatif, tetapi kejayaan cukup bermakna.