MQA iktiraf empat IPT sebagai Pusat Verifikasi Kualiti SAMC - Siti Nur Azwin, Zulkapri (The New Straits Time Press (M) Bhd, 2025)
KUALA LUMPUR: Empat institusi pendidikan tinggi (IPT) menerima surat kelulusan sementara sebagai Pusat Verifikasi Kualiti (QVC) bagi kursus Stand-Alone Micro-Credentials (SAMC), dalam usaha memperluas akses serta fleksibiliti pendidikan tinggi negara.