UMPSA kumpul pakar bincang teknologi, pendidikan inklusif dalam iNCLUSIVE 2025 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
PEKAN: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melakar sejarah tersendiri apabila berjaya mengumpulkan kepakaran dan berkongsi amalan terbaik ekosistem inklusif buat pertama kalinya dalam International Carnival on Inclusive Technology and Ecosystem (iNCLUSIVE) 2025 di perpustakaan universiti itu di sini.