Seminar Pengurusan Perkhidmatan Pelanggan Secara Digital: Inspirasi untuk usahawan wanita Pahang - Nur Sofia Nabila, Alimin (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 15 Jun 2025 – Membina usahawan wanita yang lebih berdaya saing dalam era digital menjadi fokus utama Seminar Pengurusan Pelanggan Digital: Bina Bisnes Menangi Hati yang berlangsung di Kuantan baru-baru ini.