Seminar Kepimpinan Wanita beri inspirasi pengurusan berkesan dalam kalangan NGO wanita negeri Pahang - Salina, Daud (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 14 Jun 2025 – Seramai lebih 50 orang peserta yang terdiri daripada ahli-ahli pertubuhan bukan kerajaan (NGO) wanita telah menghadiri Seminar Kepimpinan Wanita Dalam NGOs: Santai Tapi Sampai yang berlangsung di Dewan Bakawali, Lembaga Kebajikan Perempuan Islam Malaysia (LKPIM), Kuantan.