283 produk inovasi bakal dipertandingkan dalam Pameran CITREX mulai esok - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 18 Jun 2025 – Sebanyak 283 produk inovasi bakal dipertandingkan dalam 15th Creation, Innovation, Technology & Research Exposition (CITREX) 2025 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan UMPSA, Kampus Gambang bermula 18 hingga 19 Jun 2025.