Janji kemenangan tegak kebenaran - Mansor, Sulaiman (2013)
Setiap hari dunia memaparkan kisah kezaliman dan kedurjanaan yang dilakukan musuh-musuh Islam terhadap umat Islam. Pada masa sama turut dipaparkan penentangan dan perjuangan yang dilakukan kelompok umat Islam dalam menghadapi kejahatan itu.