Dua pasangan suami isteri terima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Sempena Hari Kualiti dan Inovasi UMPSA 2025 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
PEKAN, 13 Jun 2025 – Dua pasangan suami isteri warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) sempena Hari Kualiti dan Inovasi UMPSA 2025 yang berlangsung dengan meriah di Dewan Serbaguna, Pekan.