UMPSA santuni pelajar ijazah dual UMPSA-BJTU yang sedang mengikuti latihan industri di Liuzhou Railway Technical and Vocational College, China - Abd Razak, Ja'afar (UMPSA, 2025)
LIUZHOU, CHINA, 11 Jun 2025 - Pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang kini sedang mengikuti program Ijazah Dual UMPSA - Beijing Jiaotong University (BJTU) teruja apabila berpeluang bertemu dengan wakil pengurusan baru-baru ini di Liuzhou, China.