Yang di-Pertua Dewan Rakyat kongsi Wawasan Kepimpinan bersama warga UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 10 Jun 2025 - Program Bicara Kepimpinan anjuran Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menampilkan Yang di-Pertua Dewan Rakyat, YB Tan Sri Dato’ Dr. Johari Abdul sebagai tokoh jemputan bertempat di Dewan Astaka, UMPSA Kampus Gambang.