UMPSA jayakan ibadah korban sempena Aidiladha 1446H - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 10 Jun 2025 - Sempena sambutan Hari Raya Aidiladha, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerusi Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) dengan kerjasama Institut Pengajian Siswazah (IPS) dan Persatuan Pascasiswazah UMPSA 2025 (PGA 2025) telah menganjurkan program Ibadah Korban dengan penyembelihan sembilan ekor lembu di UMPSA Kampus Gambang.