UMPSA hantar 2,000 pek makanan santuni petugas dan keluarga pelajar UPSI yang terlibat tragedi kemalangan jalan raya di Gerik - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2025)
PEKAN, 9 Jun 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyantuni para petugas dan pelajar Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) dengan menyediakan 2,000 pek makanan ‘Express Meal’ dengan nilai RM10,000 yang merupakan makanan retort sebagai salah satu inisiatif kemudahan buat pelajar tatkala mereka berdepan saat sukar lanjutan tragedi kemalangan jalan raya yang berlaku di Gerik, Perak pada hari ini.