UMPSA dan NXU sambut sedekad jalinan sinergi strategik - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 3 Jun 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Ningxia University (NXU), China, meraikan satu dekad kerjasama akademik yang bermakna menerusi Majlis Makan Malam Sinergi Strategik UMPSA-NXU ke-10 yang berlangsung di Irama Dining, Kuala Lumpur.