Sahabat Tabung Haji (TH) di Tanah Suci: Antara Khidmat, Pengorbanan dan Cinta Ilahi - Noor Azlinda, Zainal Abidin (UMPSA, 2025)
Menunaikan haji merupakan impian yang tersimpan di dalam hati seorang Muslim. Ia bukan hanya sekadar menyempurnakan rukun Islam kelima, tetapi menyempurnakan satu jemputan istimewa bagi insan yang terpilih sahaja untuk menerimanya. Duyufurrahman atau lebih dikenali sebagai tetamu Allah adalah gelaran diberikan kepada muslimin mahupun muslimat yang mendapat jemputan khas ini. Apabila direzekikan Allah menjadi tetamu-Nya pada tahun 2014 (1436H) di usia 39 tahun, hati menjadi penuh rasa syukur. Tertanya juga dalam hati, apakah ini satu ruang bagi diri ini memberi manfaat kepada yang lain dengan tenaga yang ada. Namun, ketika terpilih menjadi salah seorang Sahabat Tabung Haji bersama 213 orang jemaah yang lain, dapat dirasai perjalanan ini akan menjadi lebih daripada sekadar ibadah peribadi — ia akan menjadi medan khidmat, pengorbanan dan penyucian hati yang sebenar.