UMPSA santuni komuniti Raub rai sambutan Hari Raya Aidiladha dan Pesta Chang 2025 - Jamilah Bebe, Mohamad; Leong Hui, Theng; Yong Ying, Mei (UMPSA, 2025)
RAUB, 1 Jun 2025 - Menjelang Hari Raya Aidiladha yang bakal tiba tidak lama lagi dan Sambutan Pesta Chang, Bahagian Bahasa Asing, Pusat Bahasa Moden (PBM) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) dan Persatuan Cina Muslim Malaysia (MACMA) telah menganjurkan sambutan bersama komuniti di Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan (Cina) Cheroh, Raub, Pahang baru-baru ini.