UMPSA tingkat kesedaran komuniti terhadap kualiti air melalui program Citizen Scientist: Know Your Water Quality - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 31 Mei 2025 - Seramai 125 peserta termasuk pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan penduduk setempat telah menyertai program Citizen Scientist: Know Your Water Quality.