Penyelidikan UMPSA diiktiraf raih 3 pingat emas dan 3 pingat perak dalam ITEX 2025 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 30 Mei 2025 – Enam projek penyelidikan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) diiktiraf apabila meraih tiga pingat emas dan tiga pingat perak dalam Pameran International Invention, Innovation & Technology Exhibition (ITEX) 2025 kali ini.