UMPSA teroka kerjasama dengan Jonetsu Company Inc. Jepun bagi ekosistem inklusif - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 29 Mei 2025- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) teroka kerjasama dengan Jonetsu Company Inc. dalam berkongsi kepakaran dan amalan terbaik bagi mewujudkan ekosistem inklusif yang lestari melalui jalinan kerjasama antarabangsa ke arah memberdayakan komuniti Orang Kurang Upaya (OKU) dengan teknologi, inovasi, dan pendidikan.