UMPSA anjur AI Generation Festival 2025 (AIGenFest2025) cetus transformasi digital melalui kecerdasan buatan generatif - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
CYBERJAYA, 25 Mei 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melalui Pusat Kecemerlangan Teknologi Industri Termaju dengan kerjasama Gig Venture telah berjaya menganjurkan AI Generation Festival (AIGenFest2025) pada 24 dan 25 Mei 2025 bertempat di Rekascape, Cyberjaya.