Sentuhan mahasiswa UMPSA dalam mencorak pemimpin muda Clifford - Nur Afiqah, Lihan; Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2025)
KUALA LIPIS, 24 Mei 2025 – Kelab YOSH Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Sekolah Menengah Kebangsaan Clifford, Kuala Lipis, telah menganjurkan Program Kem Kepimpinan SMK Clifford Leaders Team yang melibatkan penyertaan seramai 200 orang pelajar sekolah menengah dan rendah.