Fatini Nasuha penerima Anugerah Diraja UMPSA raih Anugerah Siswi Cemerlang PSWM - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUALA LUMPUR, 16 Mei 2025 – Fatini Nasuha Ahmad Puad, graduan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Pembuatan (Farmaseutikal) dengan Kepujian dari Fakulti Teknologi Kejuruteraan Kimia dan Proses (FTKKP), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dinobatkan sebagai penerima Anugerah Siswi Cemerlang 2025 oleh Persatuan Siswazah Wanita Malaysia (PSWM) baru-baru ini.