10 Universiti "favourite' majikan minyak dan gas - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
Minggu ini, K-Kampus membawakan 10 universiti teratas yang graduannya paling laku dalam industri minyak dan gas seperti mana dikongsikan oleh Instagram Meta Oil & Gas (oilandgasmeta).