UMPSA, PIBB kerjasama laksana projek KELIP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Malaysia Gazzette, 2025)
PEKAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Public Islamic Bank Berhad (PIBB) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) bagi melaksanakan Program Penternakan Itik Penelur (KELIP) di sini hari ini.