Ubah minda generasi muda, kuasai pelbagai kemahiran - Ahmad Mahfuz, Gazali (The New Straits Time Press (M) Bhd, 2025)
Belum terlambat untuk kita mengucapkan tahniah kepada calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang cemerlang, Kepada masih tercari-cari sebab dan tujuan seterusnya, pastikan anda menyambung pengajian ke Institusi Pengajian Tinggi (IPT), sama ada mengambil kursus diploma, sijil profesional atau matrikulasi.