Bengkel Celik Kos untuk Komuniti perkasa usahawan mikro dan kecil di Terengganu melalui pendekatan SULAM - Mohamad Reeduan, Mustapha (UMPSA News, 2025)
KUALA TERENGGANU, 17 Mei 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melaksanakan Bengkel Celik Kos untuk Komuniti di Dewan Serbaguna, Yayasan Pembangunan Usahawan Terengganu (YPUT), Kuala Terengganu sebagai sebahagian daripada inisiatif memperkasa usahawan mikro dan kecil dalam komuniti.