UMPSA komited memperkasakan semangat belia dan kesedaran kesihatan mental dalam kalangan mahasiswa - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
KUANTAN, 15 Mei 2025 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus komited dalam memperkasakan pembangunan mahasiswa berteraskan nilai holistik dan kesejahteraan mental menerusi penganjuran Program Semarak Hari Belia Negara Peringkat UMPSA 2025.