Lebih 100 alumni UMPSA memeriahkan program Majlis Temu Mesra - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
KOTA KINABALU, 30 April 2025 - Lebih 100 orang alumni Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dari pelbagai sektor kerjaya hadir memeriahkan Majlis Temu Mesra Alumni UMPSA yang berlangsung di The Klagan Hotel, Kota Kinabalu.