Budaya Pembelajaran Sepanjang Hayat sebagai Pemangkin Prestasi Kehidupan - Norizan, Yusof (UMPSA, 2025)
Dunia sentiasa berubah dan teknologi baharu semakin ke hadapan membuka peluang kepada individu untuk terus belajar serta meningkatkan kemahiran, pengetahuan, ilmu mereka dalam apa bidang sekalipun. Budaya belajar merupakan satu bentuk pelaburan yang sangat menguntungkan kerana ia akan memberi perubahan dari sudut pengkayaan ilmu pengetahun, pemahaan dan membuka minda yang lebih luas.