UMPSA dan Pejabat Pendidikan Daerah Pekan bakal laksana program tarik minat pelajar ceburi STEM - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 7 Mei 2024 - Pendidikan dalam bidang Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM) terus menjadi fokus dalam usaha memperkasakan modal insan negara, namun cabaran besar masih membelenggu usaha itu.