Pengajian tinggi merupakan satu pelaburan, bukan beban - Gazali, Ahmad Mahfuz (UMPSA, 2025)
Sekalung tahniah kepada para pelajar yang baharu menerima keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang cemerlang pada 24 April 2025 yang lalu.