Kembara Lestari UMPSA santuni komuniti dan sebar luas pendidikan anak-anak Taun Gusi - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2025)
KOTA BELUD, 3 Mei 2025 - Kembara Lestari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA@Negeri di bawah Bayu 3.0) berjaya menyantuni pembangunan komuniti setempat di samping menghulurkan bantuan dan sumbangan kepada golongan yang memerlukan melalui pelbagai aktiviti mengikut kluster seperti teknologi, khidmat komuniti, pendidikan, kelestarian, kerohanian, kebudayaan serta sumbangan buat komuniti.