PERUTUSAN KHAS NAIB CANSELOR UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG AL-SULTAN ABDULLAH (UMPSA) SEMPENA HARI PEKERJA 2025 BERTEMAKAN "PEKERJA KESUMA BANGSA" - Yatimah, Alias (UMPSA, 2025)
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Salam Sejahtera dan Salam Malaysia MADANI.