Kedudukan Raja-raja Melayu dalam Perkara 38(4) - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Dewan Masyarakat, 2025)
Rencana ini membincangkan tafsiran tentang "kedudukan" Raja-raja Melayu dalam Perkara 38(4) Perlembagaan Persekutuan yang menyatakan bahawa ;