Kakitangan sokongan penting dalam kejayaan institusi, agensi - Mohd Nizam, Md Isa (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
Kakitangan sokongan memainkan peranan yang amat penting dalam membantu pihak pengurusan memajukan sesebuah institusi atau agensi.