Bertuahnya nasib pekerja di Malaysia - Mohd Nizam, Md Isa (Media Mulia Sdn. Bhd., 2025)
Sambutan Hari Pekerja yang diraikan pada 1 Mei setiap tahun merupakan satu penghormatan kepada golongan pekerja yang menjadi tulang belakang kepada pembangunan negara.