THE AUR 2025: UMPSA diiktiraf 163 terbaik Asia, 9 universiti terbaik di Malaysia - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 23 April 2025 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mencatat pencapaian membanggakan apabila tersenarai 163 terbaik di Asia merujuk penarafan Times Higher Education Asia University Rankings 2025 (THE AUR 2025) selain mengekalkan sebagai universiti terbaik dalam Rangkaian Universiti-universiti Teknikal Malaysia (MTUN).