Bulan Kesedaran Autisme Sedunia: Autisme Bukan Penyakit - Hadijah, Ahmad (UMPSA, 2025)
Diam tak diam, bulan April hampir tiba ke penghujungnya. Bulan April merupakan bulan kesedaran bagi Autisme, mengecilkan jurang kefahaman masyarakat dan bulan advokasi terhadap keunikan Autisme.