Lebih 300 pelajar dan warga UMPSA rai keberangkatan Kembara Sultan Pahang 1.0 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2025)
PEKAN, 23 April 2025 - Lebih 300 pelajar dan warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) hadir bagi memeriahkan sambutan Konvoi Kembara Sultan Pahang 1.0 yang melalui kampus UMPSA baru-baru ini.