Minda Perkasa, Kekal Relevan: Keterlihatan dan Keterampilan Bakat Pemangkin Kecemerlangan Pentadbir Universiti - Raizal Hilmy, Mohd Rais (UMPSA, 2025)
Dalam era globalisasi dan digitalisasi yang pesat, institusi pendidikan tinggi di seluruh dunia berdepan dengan pelbagai cabaran yang semakin kompleks dan dinamik.