Dialek Kelantan pemangkin perpaduan masyarakat pelbagai kaum di Negeri Cik Siti Wan Kembang - Hasnah, Hussiin (UMPSA, 2025)
Berlegar di media sosial tentang keakraban dan perpaduan masyarakat pelbagai kaum di Kelantan