Aizat Mohd Nasir alumni muda cemerlang terima Anugerah Mercu Sanjung Alumni Harapan UMPSA 2024 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2025)
GAMBANG, 16 April 2025 – Komitmen dan sumbangan luar biasa seorang alumni muda Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Aizat Mohd Nasir berbaloi apabila beliau akhirnya telah diiktiraf menerima Anugerah Mercu Sanjung Alumni Harapan UMPSA 2024 sempena Malam Anugerah Mercu Sanjung (MARS) yang berlangsung baru-baru ini di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.